MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε να κλέψει από το παγκάρι εκκλησίας. Γλίστρησε, χτύπησε στον σκάμνο και τον ακινητοποίησαν

Advertisement

Sponsored by exness

Μπούκαρε στην εκκλησία και επιχείρησε να κλέψει από το παγκάρι – Στη θέα δύο μελών της εκκλησιαστικής επιτροπής προσπάθησε να διαφύγει – Γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι – Χειροπέδες σε 25χρονο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ, στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού.

Advertisement

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 9 και 15 το βράδυ, 25χρονος εισήλθε εντός της εκκλησίας από μικρό παράθυρο, το οποίο άνοιξε χρησιμοποιώντας φυσική βία, με σκοπό να ανοίξει και να κλέψει το παγκάρι.

Για «κακή» του τύχη, ο 25χρονος διαπίστωσε ότι εντός της εκκλησίας βρίσκονταν δύο μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να διαφύγει. Ωστόσο, στην προσπάθεια του να τραπεί σε φυγή, ο δράστης, γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του σε παρακείμενο σκάμνο.

Άμεσα, τα δύο μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν τις αρχές, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Ο νεαρός, φαίνεται να παραδέχθηκε προφορικά στους αστυνομικούς την διάρρηξη της εκκλησίας αλλά όχι την πρόθεσή του να κλέψει.

Σε γραπτή κατάθεση, ωστόσο, ανέφερε ότι σε άλλες δύο περιπτώσεις εισήλθε εντός της εκκλησίας με τον ίδιο τρόπο, και πιο συγκεκριμένα στις 13 και 20 Μαΐου, χωρίς όμως να κλέψει οτιδήποτε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξετάστηκε για το τραύμα στο κεφάλι και παρέμεινε για νοσηλεία ενώ εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού των 1400 ευρώ.

Ο 25χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, υπό φρούρηση ενώ ο αστυνομικός σταθμός της Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network