MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε να κλέψει 73χρονη αλλά… τον κυνήγησε! Χειροπέδες σε 40χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

40χρονος μπούκαρε στο σπίτι 73χρονης στη Λεμεσό και έκλεψε μετρήτά και ένα ρολόι – Η 73χρονη τον αντιλήφθηκε και αφού έτρεξε πίσω του κάλεσε σε βοήθεια περαστικούς που τον ακινητοποίησαν

Advertisement

Η 73χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 2 το πρωί ενώ, βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, αντιλήφθηκε έναν άγνωστο άντρα να εισέρχεται από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή και να αρπάζει την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 192 ευρώ, καθώς και ένα ρολόι αξίας 100 ευρώ.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ η 73χρονη έτρεξε πίσω του καλώντας σε βοήθεια περαστικούς πολίτες, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 40χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα ρολόι, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 152 ευρώ. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μέρος της εν λόγω περιουσίας, φαίνεται να ανήκει σε 35χρονο, του οποίου η κατοικία είχε διαρρηχθεί επίσης χθες, στη Λεμεσό.

Ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network