MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε να διαρρήξει καφετέρια στη Λάρνακα αλλά… δεν τα κατάφερε και τον έπιασαν λίγη ώρα μετά

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη υπόπτου για διάρρηξη με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος – Πήγε να διαρρήξει καφετέρια στη Λάρνακα – Δεν τα κατάφερε και τον έπιασαν λίγη ώρα μετά – Χειροπέδες σε 35χρονο Βούλγαρο

Advertisement

Βούλγαρος 35 χρόνων συνελήφθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Αστυνομία ως ύποπτος για διάρρηξη καφετέριας στη Λάρνακα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από διευθυντή καφετέριας στη Λάρνακα ότι γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος για πιθανή διάρρηξη.

Ο διευθυντής μετέβη στη σκηνή όπου και διαπίστωσε πως η κύρια γυάλινη είσοδος της καφετέριας ήταν παραβιασμένη και ανοικτή.

Στο χώρο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και διαπίστωσαν ότι άγνωστος άνδρας, αφού παραβίασε την κύρια είσοδο της καφετέριας, εισήλθε στο κατάστημα και κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή με σκοπό να κλέψει χρήματα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν να προβαίνουν σε έρευνες και ελέγχους στη περιοχή προς εντοπισμό του άγνωστου άνδρα και περίπολο του Ουλαμού Αμεσης Επέμβασης εντόπισε τον ύποπτο.

Ο άνδρας ανακόπηκε από την Αστυνομία, έγινε έλεγχος των στοιχείων του και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Βούλγαρο ηλικίας 35 ετών.

Ο Βούλγαρος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και ανακρίνεται, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal