MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε για… επώνυμα ψώνια στη Λεμεσό κι έφυγε χωρίς πορτοφόλι!

Advertisement

Sponsored by exness

Ρωσίδα πήγε για ψώνια σε κατάστημα επώνυμων ειδών στη Λεμεσό και… έφυγε χωρίς το πορτοφόλι της – Χίλια ευρώ έκαναν «φτερά» – Δύο γυναίκες που φόρεσαν χειροπέδες πίσω από την κλοπή

Advertisement

Η Ρωσίδα που ήρθε στην Κύπρο για διακοπές, μετέβη χθες σε κατάστημα πολυτελών ειδών ένδυσης που βρίσκεται σε κτιριακό συγκρότημα στην παραλιακή Λεμεσό για ψώνια και έφυγε χωρίς το πορτοφόλι της. Τα πέντε λεπτά που άφησε ανεπιτήρητη την τσάντα της ήταν αρκετά για τις δύο γυναίκες, που κατάφεραν να της αποσπάσουν το πορτοφόλι που περιείχε το ποσόν των χιλίων ευρώ και να εξαφανιστούν.

Η τουρίστρια κατήγγειλε την κλοπή στο ΤΑΕ Λεμεσού που μετά από εξετάσεις και μελέτη του κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το κατάστημα, έφτασαν στα ίχνη δύο γυναικών, μίας 41χρονης και μίας 21χρονης –και οι δύο από τη Βουλγαρία- οι οποίες φόρεσαν χειροπέδες. Το πρωί παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 6 ημερών.

Για λογαριασμό άλλου;

Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν τη διάπραξη του αδικήματος, προβάλλοντας –σύμφωνα με πληροφορίες- τον ισχυρισμό ότι ενήργησαν για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης απεύθυνε για μία ακόμη φορά έκκληση προς το κοινό να επιδεικνύει μεγάλη προσοχή και να μην αφήνει ανεπιτήρητες τσάντες, ειδικά σε καταστήματα και άλλους πολυσύχναστους χώρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network