MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε δύο φορές σε περίπτερο με… πλαστά χαρτονομίσματα στη Λεμεσό! Τι ισχυρίστηκε ο 17χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Όχι μία αλλά δύο φορές πήγε σε περίπτερο με πλαστά χαρτονομίσματα 17χρονος στη Λεμεσό.

Ήταν γύρω στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης όταν 17χρονος από τη Λεμεσό μετέβηκε σε περίπτερο της πόλης και αφού αγόρασε τσιγάρα και καφέ πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισα 20 ευρώ. Ο περιπτεράς αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα ότι ήταν πλαστό αφότου ο ανήλικος είχε φύγει.

Advertisement

Ο νεαρός δεν πτοήθηκε και την ίδια ημέρα και περίπου στη μία το μεσημέρι επέστρεψε στο περίπτερο και ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα και πλήρωσε ξανά με πλαστό χαρτονόμισμα 20 ευρώ. Ωστόσο υποψιασμένος πλέον ο περιπτεράς ενημέρωσε τον 17χρονο ότι το ήταν πλαστό και κάλεσε την Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή και μετέφεραν τον νεαρό στα γραφεία του ΤΑΕ και στην παρουσία των γονιών του λήφθηκε κατάθεση στην οποία μεταξύ άλλων ότι τα χαρτονομίσματα του τα έδωσε 20χρονος για να πάει στο περίπτερο και ο ίδιος δε γνώριζε ότι επρόκειτο για πλαστά. Ακολούθως έγινε έρευνα στην οικία του ανήλικου χωρίς να εντοπιστεί κάτι μεμπτό.

Μετά την κατάθεση η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνα στην οικία του 20χρονου εντοπίστηκαν άλλα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal