MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγαν για τον Zaidan…. εντόπισαν ναρκωτικά στη Λεμεσό! Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Advertisement

Sponsored by exness

Οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Ahmed Zaidan οδήγησαν στη σύλληψη τριών προσώπων για υπόθεση ναρκωτικών – Έρευνες σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού – Εντοπισμός ναρκωτικών

Οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Ahmed Zaidan οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη τριών προσώπων σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, μετά από πληροφορία που είχαν ενώπιον τους οι αρχές, διεξήχθη έρευνα στις 5:00 το πρωί , σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Ahmed Zaidan.

Ωστόσο από την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα ναρκωτικών -κρυσταλλικής ουσίας- βάρους 10 γραμμαρίων, το ποσό των 4500 χιλιάδων ευρώ και αριθμός κινητών τηλεφώνων.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων αραβικής καταγωγής για τα αδικήματα της κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και συνωμοσίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με μέλη της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ, του ΟΠΕ, πυροτεχνουργοί και αστυνομικοί σκύλοι.

Στο μεταξύ, σήμερα ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 35χρονου που τελεί ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση εξαφάνισης του Zaidan.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network