MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγαν για προσκύνημα στο Άγιο Όρος κι έμειναν εγκλωβισμένοι στη Θεσσαλονίκη. Στην CT Κύπριοι ταξιδιώτες

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονη είναι η ανησυχία των Κύπριων ταξιδιωτών που επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος μετά και την ανακοίνωση κλεισίματος της Cobalt – Δε γνωρίζουν τι θα γίνει με τα εισιτήρια τους τα οποία έχουν στην κατοχή τους με την αεροπορική εταιρεία Cobalt – Μιλούν στη Cyprus Times

Advertisement

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Σωτήρης με την Cyprus Times, ανάφερε πως από το βράδυ της Τετάρτης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία όμως «κανείς δεν απαντά το τηλέφωνο».

Όπως μας ανέφερε, έχουν όλα μπλοκαριστεί ενώ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία, ούτε και μέσω του διαδικτύου.

«Ήρθαμε την Κυριακή και θα φεύγαμε σήμερα, όπως έγιναν τα πράγματα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Πλήρωσαμε 80 ευρώ το εισιτήριο με επιστροφή. Τα εισητήρια μου τα είχα κλείσει από τον Αύγουστο» μας εξήγησε.

Ο κ. Σωτήρης μας μαζί με άλλους Κύπριους ταξιδιώτες θα μετάβουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης χωρίς ωστόσο να έχουν στην κατοχή τους κάποιο άλλο αεροπορικό εισιτήριο. Είναι άγνωστο επίσης αν θα βρουν πτήση για επιστροφή στην Κύπρο εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε πως είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας η τελευταία πτήση της Cobalt από το Λονδίνο και συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο του Heathrow, σηματοδοτώντας την αναστολή της λειτουργίας της εταιρείας.

Μερικά λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο της εταιρείας από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ενώ οι επιβάτες τελούσαν υπό σύγχυση λόγω της μη επίσημης ενημέρωσης τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network