MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν. Eπιχείρηση διάσωσης με αίσιο τέλος

Advertisement

Sponsored by exness

Χάθηκαν τα ίχνη τους κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε περιοχή του Τροόδους – Άμεση κινητοποίηση των αρχών για εντοπισμό τους – Εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε βοήθεια για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, που χάθηκαν σε πεζοπορία τους σε δασική περιοχή του Τροόδους, κλήθηκαν χθες μέλη της Αστυνομίας.

Advertisement

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 30 ετών, και οι δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 25 ετών, είχαν αρχίσει την πεζοπορία τους από την Πλατεία Τροόδους, όπου αφού στάθμευσαν τα οχήματά τους, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αγίου Νικολάου Στέγης. Ωστόσο, σε σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Αφού γύρω στις 5.20μ.μ., λήφθηκε σχετική πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς, οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου, επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των τεσσάρων πεζοπόρων.

Λίγο αργότερα, στις 6.00 το βράδυ της Κυριακής, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Νικολάου και τους οδήγησαν με ασφάλεια στην Πλατεία Τροόδους, όπου αυτοί είχαν αφήσει τα οχήματά τους. Αυτοί είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network