MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Πιάστηκαν» φορτωμένοι από πυροτεχνήματα μέχρι και μάσκες προσώπου. Xειροπέδες στον έναν, πρόστιμο χιλιάδων και στους 2

Advertisement

Sponsored by exness

Κατασχέθηκαν 60 κιλά καπνού και 96 τεμάχια πυροτεχνημάτων – Συντονισμένη επιχείρηση από την ΥΚΑΝ – Παράνομα καπνικά, πυροτεχνήματα και μάσκες προσώπου σε 2 οχήματα – Χειροπέδες στον έναν – Πρόστιμο και στους δύο

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι από την ΥΚΑΝ Αρχηγείου, ανακόπηκαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα στη λεωφόρο Τροόδους στον Αστρομερίτη.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου διαπιστώθηκε ότι τα οχήματα οδηγούνταν από 39χρονο και 57χρονο και οι δύο από την επαρχία Λευκωσίας.

Από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 39χρονου, 12 κιλά καπνού, δέκα κούτες που περιείχαν συνολικά 2,000 καπνικά είδη καθώς και πέντε πακέτα τσιγάρα, όλα αδασμολόγητα.

Επίσης, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 57χρονου, εντοπίστηκαν 48 κιλά καπνού τα οποία ήταν αδασμολόγητα, ένα κιβώτιο το οποίο περιείχε 96 τεμάχια πυροτεχνημάτων, καθώς και ένα κιβώτιο το οποίο περιείχε 1,600 μάσκες προσώπου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας όπου Τελωνειακός λειτουργός κατάσχεσε τα καπνικά προϊόντα και τους εκδόθηκε εξώδικη ρύθμιση για το ποσό των €22,000.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 57χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για την παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network