MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πεζοπορία για ενίσχυση του Καρϊσκάκειου από τον Αλέξη Σοφοκλέους

Advertisement

Sponsored by exness

Πεζοπορία για ενίσχυση του Καρϊσκάκειου από τον Αλέξη Σοφοκλέους -Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, θα διεξαχθούν δειγματοληψίες για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, διοργανώνουν πεζοπορία για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και την ενίσχυση του Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Advertisement

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, η πεζοπορία απόστασης 130χλμ, θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 9:00, με αφετηρία το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και θα λήξει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 15:00, με τερματισμό στο κτήριο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας.

Στο Δελτίο σημειώνεται πως όσοι επιθυμούν να περπατήσουν μαζί με τον Αλέξη, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι ευπρόσδεκτοι ενώ θα μπορούν να κάνουν την εισφορά τους στο https://events.karaiskakio.org.cy/tc-events/step-by-step/ για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, θα διεξαχθούν δειγματοληψίες για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στα πιο κάτω σημεία:

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου – Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου: 8:30 -10:00
Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου – Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Λεμεσός) 14:00 – 16:00
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας 14:00 – 16:00

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network