MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περίπου 115 οι νεκροί Κύπριοι στη Βρετανία από κορωνοϊό… Ιστοσελίδα υποστήριξης από την Κυπριακή Ομοσπονδία

Advertisement

Sponsored by exness

Ενημερώνει τα μέλη της ομογένειας η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών Κύπριων από κορωνοϊό στην παροικία – 115 Κύπριοι έχουν φύγει από τη ζωή ποσοστό που αντιστοιχεί στο 2% των συνολικών θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο – Ιστοσελίδα υποστήριξης για τους ομογενείς –

Σαρώνει την Κυπριακή παροικία στην Βρετανία ο κορωνοϊός προκαλώντας μεγάλη ανησυχία. Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών, ενώ αρκετά είναι και τα κρούσματα που αφορούν κυρίως το Λονδίνο.

Advertisement

Μιλώντας χθες στην Cyprus Times ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου Χρήστος Καραολής επισήμανε ότι «η κατάσταση είναι πολύ τραγική. Δυστυχώς πέθαναν περισσότεροι Κύπριοι, απ’ ότι φαίνεται δυστυχώς επίκεντρο είναι το Λονδίνο, ίσως είναι για αυτό».

Αυτούσια η ανακοίνωση της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να μεταδίδεται αόρατα και επικίνδυνα ανάμεσα μας, δυστυχώς επηρεάζονται και πολλά μέλη της ομογένειας μας. Πληροφορούμαστε καθημερινά νέους, τραγικούς θανάτους. Περίπου 115 Κύπριοι από την παροικία μας δυστυχώς έχουν πεθάνει από κορωνοϊό μέχρι στιγμής, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 2% των συνολικών θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αντιθέτως, η παροικία μας αντιπροσωπεύει μόνο το 0,7% του πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και εγκάρδια μας συλλυπητήρια σε όσους έχασαν μέλη της οικογένειας τους, συγγενείς και φίλους, τις τελευταίες εβδομάδες

Ως Ομοσπονδία, υποστηρίζουμε την ομογένεια μας αυτές τις σκοτεινές μέρες. Δημιουργήσαμε ιστοσελίδα υποστήριξης www.cypriotfederation.org.uk/covid19support για να βοηθήσουμε τους ομογενείς να έχουν πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους που καλύπτουν μια ευρεία ποικιλία θεμάτων.

Στην ιστοσελίδα υποστήριξης, υπάρχουν πληροφορίες για τους 40 εθελοντές της νεολαίας μας (ΝΕΠΟΜΑΚ ΗΒ) που προθυμοποιηθήκαν να βοηθήσουν στην προμήθεια τροφίμων από τις υπεραγορές για τους ηλικιωμένους. Υπάρχει επίσης κατάλογος εκπαιδευτικών, πληροφορίες για τις επιλογές παράδοσης τροφίμων στο σπίτι από μπακάλικα της ομογένειας και πολλές άλλες βοηθητικές πληροφορίες. Εάν είστε ηλικιωμένοι ή ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες και χρειάζεστε βοήθεια για να προμηθευτείτε τρόφιμα ή απαραίτητες προμήθειες, στείλτε μας email στο enquiries@cypriotfederation.org.uk ή καλέστε μας στο 02084459999. Υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουμε στείλει πάνω από 4.300 πακέτα τροφίμων σε Κύπριους φοιτητές που έχουν μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως πράξη υποστήριξης μια και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Θέλουμε να επεκτείνουμε την πρωτοβουλία μας για παροχή πακέτων με παραδοσιακά κυπριακά τρόφιμα για συμπατριώτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ως Ομοσπονδία θα δώσουμε τη προσοχή μας σε κάθε παράκληση, οπότε αν γνωρίζετε κάποιον που έχει πραγματική ανάγκη βοήθειας, παρακαλούμε να μας καλέσετε στο 02084459999.

Για να είναι επιτυχημένη αυτή η πρωτοβουλία, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας, οπότε παρακαλούμε αυτούς που μπορούν να προσφέρουν ό, τι μπορούν. Δωρεές μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας μας www.cypriotfederation.org.uk, κάνοντας κλικ στο “Donate” στο επάνω μέρος της σελίδας. Για μεγαλύτερες δωρεές (άνω των £ 250) επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω enquiries@cypriotfederation.org.uk.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μια ουσιαστική διαφορά για τα μέλη της ομογένειας μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια σ ’αυτόν τον αόρατο εχθρό, την αστυνομία και για όσους από εσάς ήδη είστε εθελοντές μέσω της ΝΕΠΟΜΑΚ ΗΒ, βοηθάτε το NHS, τις τοπικές αρχές και άλλους βασικούς εργαζόμενους στις υπεραγορές, τα φαρμακεία, τους οδηγούς των συγκοινωνιών μας κ.ά.

Με τη βοήθεια σας, μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα.

Για την δική σας ασφάλεια, της οικογένειας και όλων μας να προσέχετε την υγεία σας, Μένετε σπίτι. Κρατείτε απόσταση δυο μέτρων. Βήχετε σε χαρτομάντηλο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal