MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περιπέτεια για θεία και 2 ανήλικα παιδιά στο χιονισμένο Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια – Εντοπίστηκε η γυναίκα και τα δυο ανήλικα παιδιά που αγνοούνταν στο χιονισμένο Τρόοδος 3,5 χιλιόμετρα μακριά από το εστιατόρια από το οποίο εξαφανίστηκαν – Καλά στην υγεία τους – Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας

Advertisement

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 39χρονης γυναίκας και δύο μικρών παιδιών. Μετά την μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκαν δύο ώρες μετά και 3 χιλιόμετρα μακριά από το εστιατόριο από το οποίο είχαν εξαφανιστεί. Μέλη της Αστυνομίας  και του χιονοδρομικού συνδέσμου τους εντόπισαν γύρω στις 7:20 το βράδυ.

Μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής με κουβέρτες και ζεστά ροφήματα, καθώς ήταν ταλαιπωρημένοι λόγω και του ψύχους που επικρατεί στην περιοχή.

Η γυναίκα είναι θεία των παιδιών και ενώ βρίσκονταν σε εστιατόριο στην πλατεία Τροόδους με την οικογένεια της, πήρε  τα ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών για να πάνε μία βόλτα, αφήνοντας στο εστιατόριο το κινητό της τηλέφωνο. Ωστόσο έχασε τον προσανατολισμό της και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο εστιατόριο. Για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε μεγάλος αριθμός αστυνομικών και η ΕΜΑΚ, ενώ επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο με θερμικές κάμερες.

Η μητέρα των παιδιών πέρασε ώρες αγωνίας ωστόσο η περιπέτεια τους τελείωσε αισίως.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network