MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περδίκης: «Το like να γίνει ψήφος και δύναμη ανατροπής, δύναμη τιμωρίας, δύναμη κάθαρσης»

Advertisement

Sponsored by exness

Με επιτυχία παρουσιάστηκαν οι Υποψήφιοι Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών – «Το like να γίνει ψήφος και δύναμη ανατροπής, δύναμη τιμωρίας, δύναμη κάθαρσης» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόοδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης…

Advertisement

Με επιτυχία στέφθηκε, σήμερα Κυριακή 16 Απριλίου, η εκδήλωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου παρουσιάστηκαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος για την Επαρχία Λεμεσού. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Η εκδήλωση  έγινε στο εστιατόριο CETI Locale, στη Λεμεσό

Την παρουσίαση προλόγισε ο συντονιστής της εκδήλωσης και Υποψήφιος Λεμεσού κ. Γιάννος Στέλιου Ιωάννου. Τους 12 Υποψήφιους,  παρουσίασε η Χρύσω Ελενοδώρου-Παπαχαραλάμπους, Υποψήφια Λάρνακας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης όπου ανέφερε πως «στις 22 Μαΐου δεν θα αλλάξει η κυβέρνηση της χώρας, αλλά σίγουρα μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων μέσα στη Βουλή.

Η πολυπρόσωπη παρουσία των βουλευτών του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών μέσα στη νέα Βουλή είναι μια ευκαιρία για περισσότερη πίεση για κάθαρση, τιμωρία και δικαιοσύνη».

Πρόκειται είπε για «μια ευκαιρία για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, να δημιουργηθούν μηχανισμοί ελέγχου και πρόληψης, για να έχουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τη διαφθορά και τη διαπλοκή», προσθέτοντας πως «εμείς οι πολίτες, εμείς το Κίνημα Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών, δεν είμαστε μέρος του προβλήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Είμαστε όμως μέρος της κάθαρσης και της τιμωρίας.  Ξέρουμε ότι σε αυτή την επιχείρηση της κάθαρσης και τιμωρίας έχουμε τη συμπάθεια και συμπαράσταση χιλιάδων πολιτών. Αλλά σε αυτή την μάχη ενάντια στη διαφθορά δεν αρκεί η συμπάθεια. Πρέπει η συμπάθεια και η εκτίμηση να μετατραπεί σε ψήφο”, ανέφερε ο κ. Περδίκης.
 
Πρόσθεσε πως “στις 22 Μαΐου πρέπει το like να γίνει ψήφος και δύναμη ανατροπής, δύναμη τιμωρίας, δύναμη κάθαρσης”.

Οι 12 υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για την επαρχία Λεμεσού είναι: Αλεξάνδρου Γεωργία,  Ιωάννου Γιάννος Στέλιου, Καλότυχου Ειρήνη (Ρένα), Κουδουνάρη Ρωξάνη, Κουρρής Κυριάκος, Νικολάου Αντρέας, Ορφανός Ντίνος, Παπής Άλκης, Παφίτης Αντρέας (Ρίκκος), Φαχούρη Ηλιάνα, Χριστοδούλου Χριστόδουλος και Χριστοφίνης Μάριος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network