MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέρασε το δρόμο και πήγε να επιστρέψει στο αυτοκίνητο… Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 72χρονος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από χθες βράδυ 72χρονος από την Λεμεσό ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα – Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία η έξοδος με φίλο του – Διασταύρωσαν παρέα αλλά επέστρεψε για να πάρει αντικείμενο που είχε ξεχάσει από το όχημα του

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 72χρονος Ελληνοκύπριος πεζός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε χθες βράδυ από όχημα που οδηγούσε 26χρονος.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, o 72χρονος μαζί με 70χρονο φίλο του διασταυρώσαν την Οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό με σκοπό να μετάβουν σε συγκεκριμένο υποστατικό για ψυχαγωγία.

Ο 72χρονος αν και διασταύρωσε κανονικά, αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει κάποιο αντικείμενο στο όχημα του με αποτέλεσμα να επιστρέψει σε αυτό. Όπως μας αναφέρθηκε, έκανε δυο βήματα και δυστυχώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 26χρονος.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network