MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περάσαμε μια Χριστουγεννιάτικη μέρα σε Στέγη Ηλικιωμένων! (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ημέρες εορτών και επειδή κάποιοι δεν έχουν την ευτυχία να τις ζουν στο σπίτι τους, αγκαλιά με τους αγαπημένους τους, η Cyprus Times αποφάσισε να επισκεφθεί την Στέγη Ηλικιωμένων «Αγία Μαρίνα» στη Λευκωσία – Τραγουδήσαμε, ανταλλάξαμε ευχές και περάσαμε μία ημέρα γεμάτη αγάπη

Της Μικαέλας Κουλλέ

Advertisement

Ημέρες γιορτών, κατάνυξης και αγάπης. Ως είθισται πολλοί από εμάς περνάμε τις ημέρες αυτές με τις οικογένειες και τα φιλικά μας πρόσωπα. Είναι όμως και αρκετά άτομα τρίτης ηλικίας, που φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας. Κάποιοι μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η μόνη τους επιθυμία, όπως ανέφεραν στην Cyprus Times, είναι τις ημέρες των εορτών να έρθουν πιο κοντά με τις οικογένειες τους. Κάποιοι το προσμένουν, κάποιοι το ζουν, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Και έτσι, στη θέση της οικογένειας βρίσκονται τα μέλη του προσωπικού και οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που έγιναν σιγά σιγά μια μεγάλη οικογένεια.

Τα άτομα τρίτης ηλικίας δεν χρειάζονται πολλά για να περνάνε καλά. Λίγη στοργή και συντροφικότητα. Το προσωπικό και η διεύθυνση της στέγης φροντίζουν τις γιορτινές ημέρες κυρίως, να τους παρέχουν ότι χρειάζεται για να μην νιώθουν μοναξιά, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις.

Βίντεο από την επίσκεψη μας στη στέγη «Αγία Μαρίνα» στον Στρόβολο:

Η Cyprus Times εύχεται σε όλους καλές γιορτές και καλό νέο έτος!

*Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Διεύθυνση της Στέγης για την όμορφη φιλοξενία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network