MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ στοίχισε η κατασκευή δρόμου στη Βορόκληνη

Advertisement

Sponsored by exness

Πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ στοίχισε η κατασκευή δρόμου στη Βορόκληνη – «Ο δρόμος ήταν χωμάτινος και επικίνδυνος για τροχοφόρα και πεζούς, ιδίως λόγω των διαβρώσεων και των κατολισθήσεων»

Πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ στοίχισε η κατασκευή του δρόμου προς το ύψωμα του Προφήτη Ηλία στην Κοινότητα Βορόκληνης της επαρχίας Λάρνακας.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου προς το ύψωμα Προφήτης Ηλίας, με την ασφαλτόστρωση των τελευταίων 350 μέτρων. Ο δρόμος ήταν χωμάτινος και επικίνδυνος για τροχοφόρα και πεζούς, ιδίως λόγω των διαβρώσεων και των κατολισθήσεων».

Προστίθεται ότι «σε όλος το μήκος του δρόμου, κατασκευάστηκε τοίχος αντιστήριξης από 1 – 2 μέτρα. Ακόμα κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές του δρόμου, αγωγοί μεταφοράς των όμβριων υδάτων, τοποθετήθηκε σε όλος το μήκος του φωτισμός, με αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, παγκάκια, κάλαθοι σκουπιδιών και πινακίδες, ενώ φυτεύτηκαν 520 δέντρα, τα οποία αρδεύονται».

Σημειώνεται ότι «η κατασκευή του δρόμου κόστισε πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ με κυβερνητική συνεισφορά 70% και 30% από το Κοινοτικό Συμβούλιο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network