MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέραν των 500 κατάδικοι/υπόδικοι στις φυλακές στα κατεχόμενα… Δείτε για ποια αδικήματα

Advertisement

Sponsored by exness

Πέραν των 500 οι κατάδικοι/υπόδικοι στις φυλακές στα κατεχόμενα – πρωτιά στις υποθέσεις ναρκωτικών – «Οι περισσότεροι κατάδικοι και υπόδικοι είναι ξένοι»

Συνολικά 582 είναι οι κατάδικοι και υπόδικοι στις «κεντρικές φυλακές» στα κατεχόμενα από τους οποίους 163 άτομα καταδικάστηκαν για υποθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Advertisement

Όπως αναφέρεται, οι περισσότεροι κατάδικοι και υπόδικοι είναι ξένοι, 186 άτομα είναι Τούρκοι υπήκοοι, 164 άτομα είναι Τουρκοκύπριοι, 125 άτομα από άλλες χώρες ενώ 107 άτομα είναι παιδιά μικτών γάμων.

Από τους 582 κατάδικους και υπόδικους οι 543 είναι άντρες και 39 γυναίκες, οι ηλικίες είναι μεταξύ 17-74, οι 123 καταδικάστηκαν για μικροαδικήματα ενώ 259 άτομα έχουν καταδικαστεί για ποινικές υποθέσεις (ναρκωτικά, βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση, δολοφονία κτλ), 200 άτομα περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση τους ενώ 20 άτομα είναι μεταξύ 16-19 χρόνων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εγκαταστάσεις της φυλακής προορίζονταν για φιλοξενία 172 ατόμων ενώ τώρα κρατούνται 582 άτομα.

Γράφει ακόμα ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, 163 άτομα έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, 50 άτομα για δολοφονίες, 30 άτομα για βιασμό, 13 άτομα για σεξουαλική κακοποίηση και 14 άτομα κρίθηκαν ένοχοι για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network