MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέραν των 4 χιλ. επιβατών στην Κύπρο επηρεάζονται από την απεργία στην Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

4,100 επιβάτες στην Κύπρο επηρεάζονται από την 24ωρη απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδας – Ματαιώθηκαν 32 πτήσεις – Δείτε ποιες πτήσεις επηρεάζονται

Advertisement

Συνολικά 4,100 επιβάτες επηρεάζονται από την 24ωρη απεργία που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στην οποία συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας.

Λόγω της εν εξελίξει απεργίας 32 πτήσεις, 16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις, που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Χανιών από αεροδρόμια της Κύπρου έχουν ματαιωθεί.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επηρεάζονται 26 πτήσεις των εταιρειών Aegean Airlines, Blue Air και Emirates, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου 6 πτήσεις της Ryanair. Συνολικά ακυρώθηκαν 24 πτήσεις, ενώ άλλες 6 πτήσεις των εταιρειών Blue Air και Emirates έχουν αναπρογραμματιστεί.

Σύμφωνα με την Hermes Airports, «οι επιβάτες που επηρεάζονται από την απεργία ανέρχονται στις 4,100 άτομα». Σήμερα δεν υπάρχει αυξημένη επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αφού οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί έγκαιρα και δε χρειάστηκε να μεταβούν στα δύο αεροδρόμια.

 Η Hermes Airports καλεί το κοινό όπως επικοινωνεί απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευσή του στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

 Το επιβατικό κοινό μπορεί επίσης να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 77778833 και να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network