MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέραν των 100 ενοίκων… δεν αντιλήφθηκε κανείς την μικρή Χριστίνα πριν βρει τραγικό τέλος. Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Advertisement

Sponsored by exness

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον πνιγμό της μικρής Χριστίνας σε πισίνα στην Πάφο – Μέχρι τα τέλη της βδομάδας πάει στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης – Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Μέχρι τα τέλη της βδομάδας αναμένεται να παραδοθεί από το ΤΑΕ Πάφου στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες, ο φάκελος της υπόθεσης θανάτου της μικρής Χριστίνας Πρωτοπαπά, που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου την περασμένη Κυριακή και βύθισε στο πένθος όλη  την Κύπρο.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times από τις μέχρι στιγμής καταθέσεις που έχουν ληφθεί φαίνεται ότι κανείς από τους ένοικους του ξενοδοχείου δεν αντιλήφθηκε το κοριτσάκι, είτε να εισέρχεται στην μεγάλη πισίνα οπού και πνίγηκε, είτε να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Εκείνη την στιγμή μάλιστα, όπως αναφέρουν ίδιες πληροφορίες και σύμφωνα με μαρτυρίες, τόσο εντός της πισίνας όσο και εκτός υπολογίζεται ότι βρίσκονταν πέραν των 100 λουόμενων, ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε το κοριτσάκι να βουλιάζει στον πάτο της πισίνας.

Υπενθυμίζεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν χθες Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου επιβεβαίωσε το τραγικό τέλος της μικρής. Ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό, ενώ δεν εντοπίσθηκε οποιαδήποτε κάκωση, ή οποιοδήποτε άλλο παθολογικό πρόβλημα.

Το απόγευμα στις 5.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου, στα Λατσιά συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη μικρούλα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network