MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέντε οχήματα και ένα μικρό λεωφορείο για τις ανάγκες της πανδημίας από το SupportCY

Advertisement

Sponsored by exness

Πέντε επιβατικά οχήματα και ένα μικρό λεωφορείο παραχώρησε μέχρι σήμερα το SupportCY για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας στον ΟΚΥΠΥ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Τράπεζας Κύπρου, συνεπές εδώ και ένα χρόνο στην κοινωνική του αποστολή, το SupportCY συνεχίζει να βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥΠΥ.

Advertisement

Όπως αναφέρεται, ενισχύοντας το έργο του στην μάχη κατά του Covid-19, το SupportCY έχει παραχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, έξι οχήματα με στόχο την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού περιστατικών.

Τα πέντε επιβατικά οχήματα έχουν παραχωρηθεί από την Unicars, μέλος του SupportCY, όπως επίσης και ένα μικρό λεωφορείο για την μεταφορά ασθενών το οποίο έχει τη βάση του, στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα οχήματα έχουν παραχωρηθεί με την οικονομική υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και διαθέτουν εξοπλισμό GPS, μια προσφορά της εταιρείας Frotcom Cyprus.

Μέχρι σήμερα, τα οχήματα έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, πραγματοποιώντας πέραν των 300 διακομιδών ασθενών με κορωνοϊό.

Επίσης λέει ότι τα αυτοκίνητα έχουν συμβάλει στις κατ’ οίκον δειγματοληψίες, εξυπηρετώντας έτσι συνανθρώπους μας που ήταν αδύνατο να μεταβούν για διενέργεια ελέγχου σε συγκεκριμένους χώρους.

Το Δίκτυο SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, επιτεύχθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network