MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέντε μήνες μετά την κλοπή μοτοσικλέτας αντίκας στη Λεμεσό, χειροπέδες σε 35χρονο από Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής μοτοσικλέτας αντίκας, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, εναντίον 35χρονου.

Advertisement

Ο άντρας συνελήφθη στις 22 Ιανουαρίου, 2019, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 190 πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια, ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ με σιγαστήρα, ένα μοτοποδήλατο, το όποιο φαίνεται να είναι κλοπιμαίο, μια μοτοσικλέτα αντίκα και άλλα αντικείμενα.

Ο 35χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του όλα τα πιο πάνω, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την επόμενη μέρα, 23 Ιανουαρίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του, για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η πιο πάνω μοτοσικλέτα αντίκα, είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη αποθήκης εξοχικής κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, τον περασμένο Αύγουστο, 2018.

Η διάρρηξη της αποθήκης και η κλοπή της μοτοσικλέτας διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγρού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal