MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέφτει σιγά – σιγά η θερμοκρασία… .Ίσως βροχές, ίσως και παγετός!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή — Κατά τόπους συννεφιές — Ίσως και παγετός στα ψηλότερα ορεινά — Έρχεται και πτώση της θερμοκρασίας — Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρσίας

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος και μόνο τοπικά θα συνεχίσουν να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά και νότια παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται, κατά τις αυγινές ώρες, να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τετάρτη μικρή άνοδο, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται αισθητή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network