MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πατριωτικό Κίνημα: Οι προνομιούχοι δεν ανέλαβαν το βάρος που τους αναλογούσε

Advertisement

Sponsored by exness

Το ερώτημα «οι συνεπείς ποιοί είναι;» προβάλλει το Πατριωτικό Κίνημα σε ανακοίνωσή του, αναφερόμενο σε αυτούς που πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους, παρά τις δυσκολίες, και αναφέρει ότι αυτοί είναι οι προνομιούχοι υπάλληλοι, οι οποίοι δεν ανέλαβαν το βάρος που τους αναλογούσε.

«Μεγάλη επίθεση δέχθηκαν ξανά οι αδικημένοι από τον Προέδρο του ΔΗΣΥ, χθες, στη Βουλή. Τους θεωρεί λίγο-πολύ απατεώνες, ανάξιους να ασχοληθεί άλλο μαζί τους. Πότε θα δούμε τους συνεπείς, φωνάζει, αυτούς που παρά τις δυσκολίες πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους; Το μέγα ερώτημα όμως είναι, οι συνεπείς ποιοί είναι;», αναφέρει το Πατριωτικό Κίνημα.

Advertisement

Προσθέτει ότι «είναι αυτοί που δεν μειώθηκαν σημαντικά οι μισθοί τους, διότι επιβάρυναν περισσότερο τους αδύνατους κυρίους ιδιωτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι και μόνο έχασαν τις δουλειές τους – 17,5% ανεργία – και τα εισοδήματα τους, αλλά φορτώθηκαν και με τα βάρη που αναλογούσαν στους προνομιούχους κυβερνητικούς, τραπεζικούς και άλλους (ουδείς απολύθη) που με την ανοχή/βοήθεια των κομμάτων δεν ανέλαβαν το βάρος που τους αναλογούσε».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network