MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πατέρας και γιος «ρήμαζαν» σπίτια στη Λεμεσό! Σε δίκη ο ένας… καταζητείται ο άλλος

Advertisement

Sponsored by exness

Σπείρα που «ρήμαζε» σπίτια στη Λεμεσό εξιχνίασε η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 60χρονου Γεωργιανού – Παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με δεύτερο πρόσωπο που είναι υπόδικος στις Φυλακές – Καταζητείται και ο γιος του

Advertisement

Μετά τη σύλληψη του 60χρονου Γεωργιανού, που εντοπίστηκε μέσα σε σπίτι από ιδιοκτήτη οικίας στην περιοχή της Αμαθούντας, το ΤΑΕ Λεμεσού έφτασε στην εξιχνίαση σωρείας υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη Λεμεσό.

Ο 60χρονος είναι το πρόσωπο που μαζί με άλλου τρεις διέπραξε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών, με το ύψος της κλαπείσας περιουσίας να ανέρχεται σε 145 χιλιάδες ευρώ.

Στη μία μάλιστα περίπτωση, όταν ο 60χρονος μπούκαρε σπίτι στη Λεμεσό, εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία επιχείρησε μάλιστα να τον ακινητοποιήσει, ωστόσο την αντιλήφθηκε και κατάφερε να τραπεί έγκαιρα σε φυγή.

Μάλιστα, ο 60χρονος είχε στην κατοχή του και χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας από χώρα της ΕΕ, με το οποίο ενοικίαζε αυτοκίνητα από γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και τα χρησιμοποιούσε με σκοπό να μεταφέρει τα άλλα μέλη της σπείρας στις διάφορες περιοχές όπου, από προηγουμένως, στόχευαν οικίες και στη συνέχεια προέβαιναν σε διαρρήξεις και κλοπές.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Δικαστηρίου στις 27 Φεβρουαρίου του 2019.

Οικογενειακή υπόθεση!

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση θα είναι και δεύτερος Γεωργιανός, υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, και πάλι για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η Αστυνομία που με τη σύλληψη του κατάφερε να εξιχνιάσει σπείρα που «ρήμαζε» σπίτια στη Λεμεσό, συνεχίζει να καταζητεί για την υπόθεση έναν ακόμα αλλοδαπό καθώς και τον γιο του 60χρονου, ο οποίος επίσης φαίνεται να εμπλέκεται στις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη της Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network