MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάσχα με ήλιο! Δείτε πότε χαλάει ο καιρός…

Advertisement

Sponsored by exness

Πάσχα κάτω από τον… καυτό ήλιο του Μάη – Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα, αλλά με… αέρηδες – Αραιή η σκόνη στην ατμόσφαιρα  – Αλλάζει το σκηνικό από Τρίτη

Advertisement

Σύμφωνα με το δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα είναι καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Βροχές την Τρίτη

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Την Τετάρτη διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένη συννεφιά η οποία ενδέχεται να δώσει μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network