MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάσχα και μικρές αποδράσεις… Εκστρατεία ΕΤΑΠ για προσέλκυση επισκεπτών τα τριήμερα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Εκστρατεία ΕΤΑΠ για προσέλκυση επισκεπτών για τα τριήμερα – Πάσχα και μικρές αποδράσεις

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) αρχίζει τις επόμενες μέρες την πρώτη φάση εντατικής εκστρατείας, στοχεύοντας στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού. Η πρώτη φάση της εκστρατείας θα καλύψει τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, περίοδο που είναι εξαιρετική για μικρές αποδράσεις, διακοπές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς ή και περιπέτειας.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram.

Επιπρόσθετα θα περιλάβει διαφημίσεις στην Google, διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, φιλοξενία influencers/bloggers κ.α.

Όπως αναφέρεται βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, ο προορισμός Πάφος (Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από το Νέο Xωριό, Λατσί Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαναλειτουργία ευρείας γκάμας ξενοδοχειακών/τουριστικών καταλυμάτων και ήδη προσφέρονται διάφορα πακέτα διαμονής σε ελκυστικές τιμές.

Οι τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, παρεμφερείς υποδομές και υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για επαναλειτουργία, ενώ ο προορισμός πλέον από το τριήμερο 25η Μαρτίου θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες, δίδοντας τους την ευκαιρία για να ξεσκάσουν, να επισκεφθούν την περιοχή και να ζήσουν μοναδικές, ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Πάφος προσδοκεί με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται όπως πάντα στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network