MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρεξηγήθηκαν πάνω στη δουλειά κι έβγαλε μαχαίρι… Μαρτυρία εναντίον 23χρονου για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Προέκυψε παρεξήγηση και έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός εργάτης – Πως έγινε η απόπειρα φόνου σε εργοτάξιο στην παραλιακή Λεμεσό – Μαρτυρία εναντίον 23χρονου εργάτη ο οποίος και αναζητείται – Δείτε εικόνες από τη σκηνή

Σε πλήρη εξέλιξη οι εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ανακριτές θεωρούν ότι αυτός αναμένεται να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, δύο ομάδες αποτελούμενες από Σύρους εργάτες, λογομάχησαν και εν συνεχεία πιάστηκαν στα χέρια, στο χώρο του εργοταξίου στο οποίο εργάζονται στην παραλιακή Λεμεσό. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, μετά από διαφωνία για εργασιακά θέματα, ένας από τους εργάτες ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε άλλο πρόσωπο στην πλάτη.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 10 το πρωί.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο και μετέφερε το θύμα της απόπειρας στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη εσπευσμένα για χειρουργική επέμβαση, με την αρχική ενημέρωση να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

«Σήμερα γύρω στις 10 το πρωί ομάδα αλλοδαπών γύρω στα 10 άτομα, εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στην περιοχή Γερμασόγειας ασχολούμενη με οικοδομικές εργασίες και κατά τη διάρκεια των εργασιών προέκυψε μια παρεξήγηση μεταξύ τους. Ακολούθησε συμπλοκή. Στη συνέχεια 23χρονος αλλοδαπός εργάτης ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε συμπατριώτη του στην ωμοπλάτη. Ο εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση του είναι σοβαρή και χειρουργείται» είπε σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που ξεκίνησαν εξετάσεις και συλλογή τεκμηρίων, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η λήψη των πρώτων καταθέσεων από άλλους εργαζόμενους που ενδεχομένως να αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μαρτυρία εναντίον 23χρονου αλλοδαπού

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23 ο οποίος και αναζητείται.

«Ομάδα ανακριτών έχει επισκεφθεί τη σκηνή όπου έχουν περισυλλεγεί τεκμήρια για τις απαιτούμενες επιστημονικές εξετάσεις. Επίσης έχει προκύψει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου που αναζητείται. Έχει εγκαταλείψει τη σκηνή, αναζητείται και αναμένεται να συλληφθεί» είπε ο κύριος Κυριάκου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network