MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρέμβαση Σαββίδη για διαβατήρια. «Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική »

Advertisement

Sponsored by exness

Παρέμβαση Σαββίδη για διαβατήρια – «Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική » – Τονίζει πως ενέργειες και δηλώσεις που υποσκάπτουν τις γνωμοδοτήσεις και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα συνιστούν εκτροπή»

Καλεί «σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεκτική Υπηρεσία», τονίζοντας πως ο χειρισμός της παρούσας υπόθεσης, αποτελεί αρμοδιότητα του Γενικού Εισαγγελέα.

Advertisement

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά «καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία. Θεματοφύλακας του Συντάγματος και των Νόμων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας.

Όπως υπογραμμίζει ο κ .Σαββίδης «ενέργειες και δηλώσεις που υποσκάπτουν ή υπονομεύουν ή περιφρονούν τις γνωμοδοτήσεις και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα συνιστούν εκτροπή».

Τέλος συμπληρώνει πως ο χειρισμός της παρούσας περίπτωσης αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του Γενικού Εισαγγελέα. «Η Ερευνητική Επιτροπή που διορίστηκε για να εξετάσει τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών να αφεθεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες της».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network