MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρέλυσε το αεροδρόμιο Λάρνακας. Στο περίμενε οι επιβάτες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Παρέλυσαν τα πάντα στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Καθυστερήσεις σε όλες τις πτήσεις – Γεμάτη με επιβάτες που περιμένουν να ανοίξει το αεροδρόμιο η αίθουσα επιβατών

Advertisement

Παραμένει κλειστό το αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας παραμένουν καθηλωμένα ενώ οι επιβάτες όπως φαίνεται και στις εικόνες περιμένουν υπομονετικά το άνοιγμα του αεροδρομίου.

Η Hermes Airports προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε οι προγραμματισμένες πτήσεις που ήταν να αφιχθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Στο αεροδρόμιο περιπολούν πάνοπλοι αστυνομικοί όσο η αεροπειρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Hermes, σε μεταγενέστερο στάδιο και αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα και δεν ανοίξει το αεροδρόμιο της Λάρνακας, τότε κάποιες πτήσεις που θα αναχωρούσαν από τη Λάρνακα θα διευθετηθούν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Τρεις πτήσεις που είχαν προορισμό τη Λάρνακα αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες στο διεθνή αερολιμένα Πάφου μετά την αεροπειρατεία που εκδηλώθηκε στο αεροσκάφος της EgyptAir, που προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο γραφείου Τύπου της Hermes, Κύπρο Χατζηαθανασίου, στο αεροδρόμιο Πάφου έχουν φθάσει τρεις από τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να αφιχθούν στον αερολιμένα Λάρνακας.

Ο κ. Χατζηαθανασίου ανέφερε πως εντός της ημέρας αναμένονται άλλες τέσσερις πτήσεις.

Εξάλλου, σε μεταγενέστερο στάδιο, όπως είπε, αν δεν ανοίξει το αεροδρόμιο Λάρνακας, τότε κάποιες πτήσεις που θα αναχωρούσαν από τη Λάρνακα θα διευθετηθεί να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network