MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρέλαση στη Σωτήρα για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955

Advertisement

Sponsored by exness

Παρέλαση στη Σωτήρα για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955 – Στην παρέλαση συμμετείχαν εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανωμένα σύνολα, σωματεία και μπάντες από ολόκληρη της επαρχία Αμμοχώστου

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα ο Δήμος Σωτήρας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου και του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-’59.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρωί εψάλη η πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Βουλευτής Αμμοχώστου, κ. Χρίστος Σενέκης. Ακολούθησε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας.

Οι εορτασμοί, προστίθεται, κορυφώθηκαν με την πραγματοποίηση της Επαρχιακής Παρέλασης Αμμοχώστου κατά μήκος της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Τον χαιρετισμό της παρέλασης δέχθηκαν ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέτρος Ξενοφώντος, ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας, o Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος, Βουλευτές και τοπικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Στην παρέλαση συμμετείχαν εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανωμένα σύνολα, σωματεία και μπάντες από ολόκληρη της επαρχία Αμμοχώστου. Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με τη διέλευση των στρατιωτικού τύπου τμημάτων του 715 Λόχου Κατοικημένων Τόπων Σωτήρας και της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Σωτήρας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network