MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τα μεσάνυχτα στον Κάτω Πύργο. Ανακόπηκαν από τη Λιμενική και συνελήφθηκαν οι διακινητές (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τα μεσάνυχτα στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας. Χειροπέδες σε Τούρκους διακινητές – Τους ανέκοψε σκάφος της Λιμενικής ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν – Όλες οι πληροφορίες

Δυο Τούρκους συνέλαβαν τα μεσάνυκτα οι αρχές ως τους διακινητές Συρων προσφύγων.

Advertisement

Ταχύπλοο σκάφος μετέφερε λίγο πριν τα μεσάνυκτα στον κατεχόμενο Λιμνίτη ομάδα παράτυπων μεταναστών τους οποίους αποβίβασε στην ακτή .

Όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις οι 12 Σύροι πρόσφυγες, 5 άνδρες, τρεις γυναίκες, τρία ανήλικα παιδιά και ένα βρέφος, αμέσως μετά την αποβίβαση τους στην ακτή πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές και συγκεκριμένα σε παραλία του Κάτω Πύργου Τυλληρίας από μονοπάτι εντός της νεκρής ζώνης.

Οι δυο Τούρκοι διακινητές μετά την αποβίβαση των προσφύγων επιχείρησαν να επιστρέψουν στα Τουρκικά παράλια αλλά το σκάφος τους ανακόπηκε στην θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου από σκάφος της Λιμενικής. Οι δυο φερόμενοι διακινητές έχουν συλληφθεί ενώ το σκάφος τους έχει κατασχεθεί.

Οι Σύροι πρόσφυγες μετα την καταγραφή των στοιχείων τους θα προωθηθούν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal