MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρατείνεται η προθεσμία για την προστασία φωτοβολταϊκών

Advertisement

Sponsored by exness

Παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου δίνει η ΑΗΚ στην τροποποίηση των ρυθμίσεων προστασίας των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Συμψηφισμού Μετρήσεων (Net Metering) και άλλων μικρών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, στις 5 Νοεμβρίου 2015, η Αρχή απέστειλε επιστολή σε 4.000 περίπου παραγωγούς/καταναλωτές που εγκατέστησαν Φωτοβολταϊκά Συστήματα (Φ/Β), στη βάση Συμψηφισμού Μετρήσεων (Net Metering), ζητώντας την τροποποίηση των ρυθμίσεων προστασίας των Φ/Β αυτών συστημάτων, εντός δύο μηνών.

Όπως αναφέρεται, με σχετικό ενημερωτικό δελτίο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ (www.eac.com.cy) επεξηγούνται οι λόγοι που επιβάλλουν αυτές τις τροποποιήσεις, η διαδικασία εκτέλεσής τους και η διαδικασία κάλυψης του κόστους από την ΑΗΚ, στους δικαιούχους. Η ΑΗΚ αντιλαμβανόμενη ότι δυνατόν να χρειάζεται περισσότερος χρόνος ανταπόκρισης, επεκτείνει το χρόνο αυτό μέχρι τις 30 Απριλίου 2016, προστίθεται.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που το Φ/Σ θα τύχει δειγματοληπτικού ελέγχου από τους Επιθεωρητές του ΔΣΔ/ΑΗΚ, ο ιδιοκτήτης του δεν θα επιβαρυνθεί με κανένα κόστος, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: KYΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network