MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 

Advertisement

Sponsored by exness

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις  – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Advertisement

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2018 μέχρι και την Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά την παρέλευση και της προθεσμίας αυτής δεν θα επιτρέπεται καμία υποβολή ή τροποποίηση αιτήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ), Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, αρχίζουν από σήμερα το απόγευμα σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα: «Ενημέρωση για τις Παγκύπριες Εξετάσεις».

Στις συναντήσεις θα παρίσταται ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

Σήμερα θα γίνει ενημέρωση, στις 19:00, στο Λύκειο Εθν. Μακαρίου Γ’, στην Πάφο, αύριο θα γίνει ενημέρωση, στις 20:00, στο Λύκειο Αραδίππου, στην Λάρνακα, μεθαύριο θα διεξαχθούν δύο ενημερώσεις, η μία στο Λύκειο Κοκκινοχωρίων, στην Επαρχία Αμμοχώστου, στις 18:00 και η άλλη στο Λύκειο Ακροπόλεως, στην Λευκωσία, στις 20:00, ενώ την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, θα γίνει ενημέρωση, στις 19:30, στην Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal