MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για την κρατική υποτροφία… Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ.) σε συνεδρίασή του την 1η Ιουνίου 2021 λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία Covid-19 αποφάσισε όπως δώσει παράταση για την υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφιών για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για το έτος 2020/21.

Advertisement

Η παράταση έχει ισχύ από 2 Ιουνίου 2021 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ώρα 15:00. 

Αιτήσεις που θα παραδοθούν/αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Οι αιτήσεις για κάθε επίπεδο σπουδών είναι διαθέσιμες μόνο στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@ikyk.mof.gov.cy ή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση Φλωρίνης 7, GREG TOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εξασφάλιση των σχετικών αιτήσεων παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyscholarships.gov.cy και ενημερωθείτε με τις Ανακοινώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στην «Τελευταία Ενημέρωση».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@ikyk.mof.gov.cy ή στο τηλέφωνο 22456433.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network