MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παράταση στην προκήρυξη νέων θέσεων στην Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Παράταση στην προκήρυξη 210 κενών θέσεων Αστυφυλάκων και 40 κενών θέσεων Πυροσβεστών – Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου 

Advertisement

Σε σχέση με την προκήρυξη  που αφορά στην πλήρωση 210 κενών θέσεων Αστυφυλάκων και 40 κενών θέσεων Πυροσβεστών, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με Αριθμό 4994, ημερομηνίας 16.12.2016, η Αστυνομία Κύπρου, ανακοινώνει ότι η υποπαράγραφος (3) της Παραγράφου 4 «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ» αντικαθίσταται με την ακόλουθη νέα υποπαράγραφο: «Να έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και να μην έχει συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας του, εκτός αν είναι τακτικός ειδικός αστυνομικός ή ειδικός αστυνομικός».

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή σε γραπτή εξέταση, τόσο μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ariadni.gov.cy στο πεδίο «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ» όσο και σε έντυπη μορφή. Οι υποψήφιοι, μπορούν  να προμηθεύονται έντυπα αιτήσεων  από το Αρχηγείο Αστυνομίας (Γραφείο Προσλήψεων – Αστυνομική Ακαδημία), τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Επαρχιών, ή από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.police.gov.cy. Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ανέρχεται στα €45 και θα καταβάλλεται μέσω του συστήματος αποδοχής πληρωμών της JCC για την ηλεκτρονική υποβολή, ενώ κατά την υποβολή σε έντυπη μορφή, το πιο πάνω αντίτιμο, θα καταβάλλεται σε μετρητά κατά την υποβολή της αίτησης στο χώρο παράδοσης της, έναντι έκδοσης σχετικής απόδειξης.

Οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, να παραδίδονται στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, καθώς και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Επαρχιών, κατάλληλα συμπληρωμένες, κατά τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα-Παρασκευή), μεταξύ των ωρών 0700-1500. Αιτήσεις οι οποίες είναι ελλιπείς ή υποβάλλονται εκπρόθεσμα, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για πλήρωση των εν λόγω θέσεων, η οποία εκπνέει η ώρα 24:00 της 23.01.2017, παρατείνεται μέχρι η ώρα 1500 της 13.02.2017.

Αιτήσεις που ήδη υποβλήθηκαν από υποψηφίους για πλήρωση των εν λόγω θέσεων, θεωρούνται έγκυρες και δεν θα πρέπει να υποβληθούν νέες.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 20.01.2017, ή στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Αστυνομίας www.police.gov.cy, ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483. Για θέματα τεχνικής Υποστήριξης σχετικά με τη δημιουργία του Προφίλ ή με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτίνονται στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής, στο τηλ.22601395.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network