MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρασύρθηκε όχημα από τον ποταμό Διαρίζο… Έψαχναν την οδηγό και τελικά ήταν εγκαταλελειμένο

Advertisement

Sponsored by exness

*Φωτογραφία αρχείου

Advertisement

Εγκαταλελειμένο όχημα παρασύρθηκε στο Διαρίζο που υπερχείλισε και ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάφο 

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, με τους σφοδρούς ανέμους και την παρατεταμένη βροχόπτωση, συνεχίζονται στην Επαρχία Πάφου, προκαλώντας αρκετές ζημιές στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δρόμοι Αγίου Γεωργίου Πέγειας προς Λάρα παρά τον Άσπρο ποταμό και ο δρόμος Πραστειού – Κιδασίου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Διαρίζου, έχουν καταστεί επικίνδυνοι για την τροχαία κίνηση.

Η πυροσβεστική έσπευσε νωρίτερα για όχημα που είχε παρασυρθεί στον ποταμό του Διαρίζου. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε η οδηγός του οχήματος, η οποία ανέφερε πως πρόκειται για εγκαταλελειμμένο όχημα, που το είχε δώσει για εξαρτήματα. To όχημα φέρεται να ήταν ακινητοποιημένο αρκετά μακριά από την κοίτη του ποταμού.

Επίσης, πριν από λίγο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου μετέβη μετά από κλήση που δέχτηκε για πλημμυρισμένο γκαράζ οικίας στη Γεροσκήπου.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στα Κούκλια, στα Μαμμώνια και  στον Άγιο Γεώργιο από τα ορμητικά νερά του Διαρίζου, ενώ προβλήματα προκλήθηκαν και σε περιβόλια της περιοχής Νατάς- Κελοκεδάρων λόγω υπερχείλισης του ποταμού. Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης και κατολίσθησης βράχων και όγκου χώματος είναι ο δρόμος από γεφύρι Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, το Γεφύρι Ζυριπιλή, το Γεφύρι στο δρόμο Νατάς – Παλιών Χολετριών λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού και το Γεφύρι Σαλαμιού – Γαλαταριάς.

Επίσης οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Σαλαμιούς, Αγίου Γεωργίου – Κιδασίου, Τραχυπέδουλας – Σαλαμιούς, Κελοκεδάρων – Φιλούσας, Παναγιάς – Κοιλάδας των κέδρων, Καναβιού – Σταυρού Ψώκας, Παναγιάς – Σταυρού Ψώκας, Λεμόνας – Αμαργέτης ,Βρετσιών – Πέρα Βάσας, Κρήτου Μαρότου – Αγίου Δημητριανού, Αγίου Νικολάου – Μανδριών Λεμεσού.

Επικίνδυνοι δρόμοι εξάλλου έχουν καταστεί ο δρόμος Πενταλιάς – Παναγιάς, που είναι  ολισθηρός λόγω παγετού. Επιπρόσθετα, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα και χαλαζόπτωσης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο Αγίας Βαρβάρας και στον παλαιό δρόμο Αχέλειας – Τίμης και οι δύο δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να σημειωθεί ότι, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα, αλλά και πτώσεις δέντρων, έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου σε διάφορες περιοχές της  Επαρχίας, ιδιαίτερα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τόσο συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης όσο και των Δημοσίων Έργων βρίσκονται επί ποδός για το καθαρισμό των δρόμων από την κακοκαιρία.

Μέχρι στιγμής έχουν υπερχειλίσει τρία φράγματα στην Επαρχία Πάφου, του Μαυροκόλυμπου χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων 180 χιλιάδων κυβικών μέτρων νερού, της Αργάκας χωρητικότητας 990.000 κυβικών μέτρων νερού και του Πωμού χωρητικότητας 860.000 κυβικών μέτρων νερού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network