MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παράπονα για συμμετοχή παικτών από το ψευδοκράτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου

Advertisement

Sponsored by exness

Παράπονα για συμμετοχή ψευδοκράτους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου – Τι αναφέρει σε ανάρτηση του παίκτης που συμμετέχει και κληρώθηκε με Τουρκοκύπριο αντίπαλο

Σφοδρά παράπονα εκφράζονται από τους παίκτες της κυπριακής αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου που διεξάγεται φέτος στη Φινλανδία λόγω της συμμετοχής παικτών που αγωνίζονται με τη σημαία του ψευδοκράτους.

Advertisement

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίκτης της κυπριακής αποστολής, ο Χρίστος Μελιγαγλιώτης, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι σημερινό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ο ίδιος κληρώθηκε με Τουρκοκύπριο αντίπαλο και τελικά δεν αγωνίστηκε εναντίον του με οδηγίες της Ομοσπονδίας, του ΚΟΑ και του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Aυτό είναι οι Τουρκοκύπριοι οι οποίοι αγωνίζονται κανονικά με τη σημαία του ψευδοκράτους και είναι ανάγνωρισμενοι επίσημα από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπιλιάρδου σαν NORTH CYPRUS και χωρίς κανένα ενδοιασμό αγωνίζονται κανονικά.
Εγώ σήμερα κληρώθηκα στο τουρνουά να παίξω με τουρκοκυπριο αντίπαλο και οι οδηγίες που έχω από την Ομοσπονδία μου και τον ΚΟΑ και το Υπουργείο Εξωτερικών είναι να μην αγωνιστώ και να αφήσουμε τον αντίπαλο να προχωρήσει…..
Από ποτέ κρυβόμαστε απέναντι στους κατακτητές και υποκύπτουμε στη σημαία τους;» γράφει ο κύριος Μελιγαλιώτης.

Αυτούσια η ανάρτηση του: 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network