MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραμένουν στο σκάφος οι μετανάστες που αφίχθηκαν χθες στην Πάφο. Τους δόθηκαν κουβέρτες και τρόφιμα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο σκάφος παραμένουν οι 61 παράτυποι μετανάστες που αφίχθηκαν την Τετάρτη – Ένα παιδί που χρειάσθηκε ιατρικής περίθαλψης – Τους παραδόθηκαν κουβέρτες και τρόφιμα

Στο σκάφος παρέμειναν οι 61 παράτυποι μετανάστες που αφίχθηκαν την Τετάρτη στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Advertisement

Στα 61 άτομα παραδόθηκαν χτες κουβέρτες και τρόφιμα από μέλη της Πολιτικής Άμυνας. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, το πλοιάριο εντοπίστηκε μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής Πισσουρίου και Πάφου και σε αυτό επέβαιναν 11 γυναίκες, 22 άνδρες και 28 παιδιά, ηλικίας 2-16 χρόνων.

Απέπλευσε τα μεσάνυκτα της Τρίτης από την Τρίπολη του Λιβάνου και λόγω της θαλασσοταραχής παρασύρθηκε στις ακτές της Κύπρου, ενώ σύμφωνα με τους επιβάτες του, είχε ως τελικό προορισμό την Ιταλία.

Το πλοιάριο με την συνοδεία ακάτου της Λιμενικής και Ναυτικής αστυνομίας προσάραξε στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Ένα παιδί που χρειάσθηκε ιατρικής περίθαλψης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πάφου με τη συνοδεία της μητέρας του.

Οι μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους Σύροι πρόσφυγες και Λιβανέζοι υπήκοοι, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει διακινητής στο σκάφος και ισχυρίστηκαν ότι το είχαν αγοράσει και το χειρίζονταν οι ίδιοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network