MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραμένει στα 40αρια η θερμοκρασία… Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες

Advertisement

Sponsored by exness

Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες – Σε ισχύ από τις 11 το πρωί αύριο μέχρι και το απόγευμα – «Αγγίζει» τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία για υψηλές θερμοκρασίες…

Advertisement

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η οποία τίθεται σε ισχύ από τις 11 αύριο το πρωί μέχρι και το απόγευμα, η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να «αγγίξει» μέχρι και τους 40 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για αύριο…

Ο καιρός αύριο θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα παροδικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτικά πτώση αλλά θα εξακολουθήσει να είναι ψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network