MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραλύουν για δύο ώρες τα νοσηλευτήρια ΟΚΥπΥ λόγω στάσης εργασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα ταλαιπωρία ασθενών στα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ – Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι εργαζόμενοι – Διαμαρτύρονται για μη τήρηση δεσμεύσεων του ΟΚΥπΥ, για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για το προσωπικό που προσλήφθηκε με προσωπικά συμβόλαια

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. αποφάσισαν από κοινού να κατέλθουν σε δίωρη στάση εργασίας μετά και τη χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας και από αυτή, δεν βγήκε άσπρος καπνός.

Advertisement

Οι εργαζόμενοι του ΟΚΥπΥ θα κατέλθουν σε στάση εργασίας μεταξύ των ωρών 08:30 και 10:30 διαμαρτυρόμενοι για μη τήρηση δεσμεύσεων του ΟΚΥπΥ, για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για το προσωπικό που προσλήφθηκε με προσωπικά συμβόλαια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times την Δευτέρα ο οργανισμός αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση προς τις οργανώσεις για περαιτέρω διαβούλευση.

Ο Υπουργός Υγείας σε χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο μεταξύ των εμπλεκόμενων, επανέλαβε πως μέσω του διαλόγου και επίδειξης καλής θελήσεως μπορούν να επιλύονται ζητήματα που προκύπτουν, ενώ αναμένεται να επανέλθει μετά την αποστολή της νέας πρότασης, με νέα συνάντηση.

Για άλλη μία φορά τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους εργαζόμενοι και ΟΚΥπΥ, αναμένεται να «πληρώσουν» οι ασθενείς, που ήδη ταλαιπωρούνται καθημερινά στα Νοσοκομεία που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ξανά υπό πίεση λόγω εξάρσεων σε λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network