MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραλαμβάνουν τηλεπικοινωνιακά δεδομένα Μασιά-Κωνσταντίνου… συνεχίζουν με τις καταθέσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Εντατικών ερευνών συνέχεια για την υπόθεση που προκαλεί τριγμιούς – Σήμερα τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δύο υπόπτων στα χέρια των ανακριτών – Δεύτερη μέρα καταθέσεων σε Αθηαίνου και Αγία Νάπα – Δεν μίλησαν ακόμα Μασιάς και Κωνσταντίου- Προχωρούν και με αίτημα για άνοιγμα λογαριασμών οι ανακριτές

Σήμερα αναμένεται να παραλάβουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου-Αγίας Νάπας. Δεδομένα που αξιολογούνται ως σημαντικά και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε άλλα πρόσωπα.

Advertisement

Στο μεταξύ η ανακριτική ομάδα που χειρίζεται την υπόθεση, συνεχίζει ενισχυμένη τη διερεύνηση, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία που φτάνουν τις τελευταίες μέρες ενώπιον των αρχών.

Με καταρτισμένες λίστες στις οποίες αναγράφονται τα ονόματα δεκάδων προσώπων που θεωρείται ότι ενδεχομένως να κατέχουν στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στη διερεύνηση, οι ανακριτές μεταβαίνουν και σήμερα σε Λάρνακα και Αγία Νάπα για να λάβουν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές και άλλα πρόσωπα που αναγράφονται στο φύλο του επίμαχου αγώνα ή που ενδεχομένως να κατέχουν στοιχεία.

Μασιάς και Κωνσταντίνου που τελούν υπό 8ήμερη κράτηση στη βάση δικαστικού διατάγματος σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα, δεν έχουν πει λέξη ακόμα στους ανακριτές, που αναμένεται να τους περάσουν από ανάκριση πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αιτηθούν άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να ανοίξουν τους λογαριασμούς των υπόπτων, με τα στοιχεία που αναμένεται να προκύψουν και από αυτό το «μέτωπο» να αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως σημαντικά για την παραπέρα εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network