MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρακινεί την Κυβέρνηση να δεχθεί την πρόταση Ακιντζί ο Παμπορίδης. «Συγχαρητήρια» και μπηχτές για τις κυρώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Μπορεί να μην αποτελεί πλέον μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου ωστόσο ο Γιώργος Παμπορίδης δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα δρώμενα του τόπου την επικαιρότητα. Τα σχόλια και οι τοποθετήσεις του στο twitter καθημερινές.

Advertisement

Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για την πρόταση Ακιντζί και τα όσα προνοεί. Ο  τέως Υπουργός Υγείας παρακινεί την Κυβέρνηση να αποδεχτεί την πρόταση παρά το γεγονός, όπως αναφέρει, ότι «προϋποθέτει αυτοδιάλυση της ΚΔ και de facto αναγνώριση κρατικής κυριαρχίας στο Ψευδοκράτος».

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο κύριος Παμπορίδης αναφέρει «Η Πρόταση Ακιντζή προϋποθέτει αυτοδιάλυση της ΚΔ και de facto αναγνώριση κρατικής κυριαρχίας στο Ψευδοκράτος. Όμως η Κυβέρνηση δεν πρέπει να την απορρίψει. Να την αποδεχθεί ως βάση για σύσταση Συμβουλευτικού Σώματος στο Υπ.Ενέργειας προς άρση κάθε παράνομιας στην Κυπριακή ΑΟΖ».

Τα «συγχαρητήρια» και οι μπηχτές για τις κυρώσεις κατά Τουρκίας

Στο μεταξύ, ο κύριος Παμπορίδης δεν άφησε ασχολίαστα ούτε τα μέτρα που έλαβε η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Τουρκίας λόγω των παράνομων ενεργειών της στην Ανατολική Μεσόγειο και την κυπριακή ΑΟΖ.

Σχολιάζοντας έναν άρθρο ενός άλλου χρήστη του twitter με τίτλο «Επιτυχία της Κύπρου τα μέτρα της ΕΕ.», ο κύριος Παμπορίδης ανέφερε «Να πούμε «συγχαρητήρια» λοιπόν για την «επιτυχία» σας! (Εν τζαι πολλή μας τελικά όση μας άφησαν οι Αττίλες… «υπό τις περιστάσεις»…)».

Ώρες νωρίτερα, μάλιστα, ο τέως Υπουργός είχε γράψει «Οι Κυρώσεις που έγιναν «μέτρα»… Κύριοι σοβαρευτείτε. Δεν αφορά πλέον απλώς την εικόνα σας. Εδώ παίζεται η Κύπρος!».

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network