MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδόθηκε η Κύπρια δικηγόρος για τη διεθνή απάτη εκατομμυρίων

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοβούλως στην ανακρίτρια η Κύπρια δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών – Αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε – «Έδωσε» τον χρηματιστή Γιώργο Δασκαλέα – Ελεύθερη με εγγύηση

Advertisement

Ελεύθερη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 50.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία της στην 10η τακτική ανακρίτρια, η Κύπρια δικηγόρος που ήταν καταζητούμενη με ένταλμα για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών, η οποία εμφανίστηκε αυτόβουλα χθες στη δικαστική λειτουργό.

Η δικηγόρος φέρεται να αρνήθηκε σήμερα στην απολογία της τις κατηγορίες που της αποδίδονται και να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία γνώση για απάτες που αποδίδονται σε συγκατηγορουμένους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κύπρια νομικός υποστηρίζει πως ρόλος της ήταν η παροχή διοικητικής υποστήριξης στα funds, στο πλαίσιο της επαγγελματικής της δραστηριότητας, ενώ υποστηρίζει ότι δεν εκπροσωπούσε και δεν διαχειριζόταν funds, αλλά ούτε και τους λογαριασμούς επενδυτών.

Φαίνεται επίσης να αποδίδει ευθύνες στον χρηματιστή Γιώργο Δασκαλέα, έναν από τους δύο φερόμενους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, αναφέροντας πως είχε εξαπατήσει και την ίδια με ψευδείς βεβαιώσεις που της έστελνε για υποτιθέμενες επενδύσεις χρημάτων και κέρδη.

Τέλος, η κατηγορουμένη αναφέρει πως μόλις κατάλαβε πως δεν υπήρχαν χρήματα, τον Μάιο του 2015, διέκοψε τη συνεργασία της με τον χρηματιστή και κατήγγειλε όσα γνώριζε για την υπόθεση στις αρχές της Κύπρου, της Μεγάλη Βρετανίας και της Ελλάδας. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network