MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδόθηκαν στις Κυπριακές Αρχές οι 4 για το φόνο Λεωνίδη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Παραδόθηκαν στις Κυπριακές Αρχές οι 4 για το φόνο Λεωνίδη στη Λεμεσό – Κρατούνταν στο ψευδοκράτος

Advertisement

Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας οι τέσσερις Γεωργιανοί που είχαν συλληφθεί στα κατεχόμενα, και οι οποίοι αναζητούνταν για το φόνο του Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 στη Λεμεσό, κατόπιν συνεννόησης μέσω δικοινοτικής επιτροπής.

Στις κατεχόμενες αρχές παραδόθηκε ένα πρόσωπο, πακιστανικής καταγωγής, που καταζητείτο από τις λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους για τη διάπραξη φόνου στις κατεχόμενες περιοχές. Τα 4 πρόσωπα βρίσκονταν σε φυλακές των κατεχομένων για παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου και εκρηκτικών υλών, αφού είχαν «συλληφθεί» στις 25 Αυγούστου του 2018.

Επισημαίνεται πάντως ότι η πληροφορία πως οι εκτελεστές του Λεωνίδη είχαν διαφύγει στα κατεχόμενα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος είχε τεθεί ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης από τα πολύ αρχικά στάδια της διερεύνησης.

Σημειώνεται ότι εδώ και καιρό, οι Αρχές της Δημοκρατίας εξέφρασαν ετοιμότητα να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου, καθώς η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού έχει πολλά στοιχεία στα χέρια της σε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ανταλλαγή υπόπτων μεταξύ των δυο πλευρών είναι πάγια πρακτική που ακολουθείται μετά από συνεννόηση και μεσολάβηση της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών και μέσω των τεχνικών επιτροπών, προκειμένου να μην μένουν ατιμώρητοι οι εγκληματίες.

«Σκοπός είναι, παρά την κατοχή και τη διαίρεση, να μην υπάρχει ασυδοσία όσον αφορά στο έγκλημα και στις δύο πλευρές», είπε, σημειώνοντας ότι «το έγκλημα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο έστω κι αν υπάρχει αυτή η ανώμαλη κατάσταση».

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα:

LERIK MURADOV, 29 ετών, από τη Ρωσία
DIMOKRITOS MAGDALIANOV, 48 ετών, από τη Γεωργία
ROLAND BENIAIDZE, 36 ετών, από τη Γεωργία
VAKHTANG MANGOSHVILI, 36 ετών από τη Γεωργία

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network