MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παράδοση ειδικού εξοπλισμού από το Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» στο Μακάρειο

Advertisement

Sponsored by exness

Τελετή παράδοσης ειδικού μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών (space lab monitor) στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας.

Advertisement

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» αναφέρει ότι η αξία του ειδικού εξοπλισμού ανέρχεται σε €9.500 και η αγορά του έγινε εφικτή με δωρεά της εταιρίας Μιτσίδη στον Σύνδεσμο.

Όπως προσθέτει το ποσό συγκεντρώθηκε από την πασχαλινή εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας «Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής».

Συγκεκριμένα με αγορά κάθε συσκευασίας αλεύρι Μιτσίδη, 2 σέντ διατίθεντο στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» για την αγορά του μηχανήματος.

Το μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών είναι ένα σύγχρονο, εξειδικευμένο μηχάνημα καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών του νεογνού, για σκοπούς καλύτερης παρακολούθησης και αντιμετώπισης επιπλοκών με απ` ευθείας σύνδεση με το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης.

Την παράδοση του μηχανήματος στην Δρ. Θάλεια Παπαδούρη, Υπεύθυνη της Μονάδας,  πραγματοποίησαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλλα Κυριακίδου και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας Μιτσίδη, Μαριέττα Μιτσίδη.

Τέλος, ο Σύνδεσμος οργανώνει αυτό τον μήνα σειρά εκδηλώσεων, που αφορούν στην Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, όπως ενημερωτική εκδήλωση & παζαράκι στο Mall of Cyprus, στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και  τη Μωβ Φωταγώγηση στα Μεσαιωνικά Κάστρα Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας, το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, στις 18:00.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network