MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδέχτηκε τις 3 φωτιές στη Λεμεσό… υποψιάζονται ότι έβαλε κι άλλες. Είπε είδε ξερά χόρτα και τα έκαψε

Advertisement

Sponsored by exness

Εξετάζεται από ιατρό και αποφασίζεται εάν θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο ο 39χρονος που συνελήφθη χθες και ομολόγησε ότι έβαλε 3 φωτιές σε 2 ώρες στη Λεμεσό – Δεν αποκλείεται να ευθύνεται και για άλλες πυρκαγιές την φετινή ακόμα και περσινή περίοδο – Τι ομολόγησε ανακρινόμενος

Το ενδεχόμενο να «κρύβεται» ο 39χρονος Ελληνοκύπριος πίσω και από άλλες φωτιές που ξέσπασαν φέτος ή ακόμα και πέρσι σε περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, διερευνά η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη και ομολογία του χθες.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, χθες σε τρεις περιπτώσεις, άναψε φωτιές, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε διάστημα λιγότερο των δύο ωρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 7 και 36 το πρωί της Τρίτης, λήφθηκε στην πυροσβεστική πληροφορία για φωτιά στο χωριό Άλασσα και συγκεκριμένα στο δρόμο προς το χωριό Λόφου. Δυνάμεις πυρόσβεσης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά, που πρόλαβε και κατέκαψε 50 τετραγωνικά άγριας βλάστησης, θάμνους και ξηρά χόρτα.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 και 52 λήφθηκε πληροφορία για άλλα φωτιά στο δρόμο Άλασσας παρά το χωριό Λόφου. Τέθηκε υπό έλεγχο αφού κατέκαψε 1 δεκάριο άγριας βλάστησης.

Στις 9 και 14 της ίδιας μέρας, άλλη πληροφορία έστειλε τις δυνάμεις πυρόσβεσης στον δρόμο της Γ’ Βιομηχανικής Ύψωνα προς Βατί. Η φωτιά κατασβέστηκε αφού κατέκαψε 2 εκτάρια από άγρια βλάστηση, θάμνους και ξηρά χόρτα, ενώ προκάλεσε ζημιά και σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Είπε ότι είδε ξερά χόρτα… 

Σε βάρος του προέκυψε μαρτυρία, οδηγήθηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε. Αρχικά παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τη μία φωτιά και εν συνεχεία και για τις άλλες δύο, ενώ στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τρεις αναπτήρες. Κατά την ομολογία του είπε ότι δεν καπνίζει και πως με τη χρήση αυτών των τριών αναπτήρων έθεσε τις φωτιές, αναφέροντας πως είχε δει κάποια ξερά χόρτα και ήθελε να τα κάψει. Εκείνη την ώρα, όπως είπε, πήγαινε προς την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στη Λόφου, συνοδευόμενος από τον αδελφό του, είδε τα χόρτα, κατέβηκε και έθεσε τις φωτιές.

Ο 39χρονος αναμένεται να εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο και αν κρίνει ότι μπορεί να παρακολουθήσει διαδικασία, θα οδηγηθεί στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network