MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα και πως βρέθηκε στο εξοχικό στον Αμίαντο. «Θα βοηθήσω» είπε στο Δικαστήριο ο 30χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών ο 30χρονος που συνελήφθη χθες για τη διπλή γυναικοκτονία – Δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του και δήλωσε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού πρόθυμος να βοηθήσει την Αστυνομία – Επιβεβαιώθηκε ότι συνδέθηκε μέσω DNA με τεκμήριο στη σκηνή – Είχε δώσε και τις προηγούμενες μέρες κατάθεση αλλά είπε ψέματα – Όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου

Με αίτημα για προσωποκράτηση του, οδήγησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού στο Δικαστήριο τον 30χρονο από τη Συρία που συνελήφθη χθες, για την υπόθεση της διπλής γυναικοκτονίας στον Αμίαντο, μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό των δύο σορών και την αποκάλυψη της φρίκης.

Advertisement

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του 30χρονου για περίοδο 8 ημερών. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος, με τους ανακριτές να επιχειρούν να συμπληρώσουν και άλλα κομμάτια στο παζλ του φρικτού εγκλήματος.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 30χρονος Σύρος, συνελήφθη χθες κατόπιν εξασφάλισης επιστημονικής μαρτυρίας που τον συνδέει με την εξοχική κατοικία στον Αμίαντο όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης, που ανέφερε ότι το γενετικό υλικό του 30χρονου εντοπίστηκε σε τεκμήριο που ταυτοποιήθηκε με ένα από τα θύματα.

Επίσης η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία που αναφέρει ότι ήταν μαζί με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο 16-17 Νοεμβρίου.

Παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα και είπε θα βοηθήσει

Πάντως, ο 30χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου χωρίς δικηγόρο και είπε ότι δεν φέρει ένσταση για την κράτηση του. «Θα βοηθήσω την Αστυνομία» είπε.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ο 30χρονος είχε κληθεί για κατάθεση σε σχέση με την υπόθεση και το προηγούμενο διάστημα στα πλαίσια της διερεύνησης. Τότε είχε πει στους ανακριτές ότι γνωρίζει την κατοικία στον Αμίαντο γιατί είχε εργαστεί εκεί για περίοδο 7 μηνών πριν από 1,5 χρόνο και πως από τότε δεν είχε μεταβεί ξανά εκεί. Είπε επίσης ότι είχε δει τον δράστη στις 13 Νοεμβρίου σε σημείο στη Λεμεσό και πως τον συνάντησε για να του δώσει τσιγάρα και ποτά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τις δύο άτυχες γυναίκες τις είδε στο αυτοκίνητο του δράστη και τις αναγνώρισε από την τηλεόραση. Τους είπε επίσης ότι το αυτοκίνητο του δράστη εκείνη τη μέρα, ακολουθούσε άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί.

Χθες ωστόσο, άλλαξε την κατάθεση του και παραδέχτηκε ότι αρχικά είχε πει ψέματα και ενέπλεξε και άλλα πρόσωπα τοποθετώντας τα στη σκηνή. Αλλάζοντας τον ισχυρισμό του, χθες είπε στους ανακριτές ότι στις 13 Νοεμβρίου δεν τους είχε δει όλους σε σημείο της Λεμεσού αλλά στο εξοχικό όπου είχε μεταβεί, όπως είπε, για να τους πάρει τα τσιγάρα και τα ποτά. Είπε ότι στο εξοχικό βρίσκονταν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, οι δύο γυναίκες και άλλα δύο άτομα συριακής καταγωγής.

Ανακρινόμενος είπε ότι δεν θυμάται που βρισκόταν το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου αλλά πως όπου και να ήταν μέχρι τις 11 ήταν στο σπίτι του. Για τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου οπότε και τοποθετεί τον εαυτό του στο εξοχικό, είπε ότι έφυγε και διανυκτέρευσε στο σπίτι της πεθεράς του.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνομωσίας προς διάπραξη φόνου και φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network