MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδέχτηκε μόνο ότι είχε ενοικιάσει την αποθήκη ο 57χρονος υπόδικος…

Advertisement

Sponsored by exness

Είπε μόνο ότι είχε ενοικιάσει την αποθήκη για κάποιο χρονικό διάστημα ο 57χρονος υπόδικος – Ενώπιον των ανακριτών ενοικιαστήρια έγγραφα – Δε βρέθηκε τίποτα στην αποθήκη στη Λεμεσό – Εκπνέει αύριο το διάταγμα κράτησης του 30χρονου – Εντατικές έρευνες για την υπόθεση των 645 κιλών αμφεταμίνης σε φουκούδες – Μεγάλο ερωτηματικό που παρασκευάστηκαν τα ναρκωτικά

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της ΥΚΑΝ για την υπόθεση εντοπισμού της τεράστιας ποσότητας των 645 κιλών αμφεταμίνης που ήταν καμουφλαρισμένα σε φουκούδες και εξάχθηκαν από το λιμάνι Λεμεσού στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ.

Advertisement

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας που εξήγαγε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, συνεχίζει να αρνείται ενοχή στην υπόθεση. Αύριο Κυριακή, μέρα που εκπνέει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου οι ανακριτές θα ζητήσουν ανανέωση της για άλλες οκτώ ημέρες.

Τη σιωπή επέλεξε και ο 57χρονος υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές που ανακρίθηκε σε σχέση με την υπόθεση.  Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο 57χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό για ανάκριση ωστόσο δε φαίνεται να συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΚΥΠΕ, ο υπόδικος, φέρεται να παραδέχθηκε μόνο ότι ήταν ο ενοικιαστής για ορισμένο χρονικό διάστημα, της αποθήκης όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο χώρος όπου καμουφλαρίστηκαν τα ναρκωτικά και μπήκαν στις 200 φουκούδες, για να σταλούν στη συνέχεια στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές είχαν στην κατοχή τους ενοικιαστήρια έγγραφα με το όνομα του 57χρονου.

Στην αποθήκη, η οποία βρίσκεται στα δυτικά της Λεμεσού, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει εξονυχιστικές έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση.

Οι έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εστιάζονται επίσης στο να εντοπιστεί ο τόπος παρασκευής της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, αλλά και όσων εμπλέκονται στο καρτέλ των ναρκωτικών.

Το μεγάλο ερώτημα και η ανησυχία…

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εστιάζονται και στο που παρασκευάστηκε η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, με το ενδεχόμενο αυτό να έχει γίνει στην Κύπρο να μην έχει αποκλειστεί. Ενδεχόμενο που εάν επιβεβαιωθεί είναι κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις αρχές, αφού όπως είπε και ο κύριος Σεργίδης μιλώντας στο ΡΙΚ, ήταν κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα στην Κύπρο καθώς η συνήθης μέθοδος ήταν η εισαγωγή συνθετικών ναρκωτικών από μία χώρα στο νησί και ακολούθως η επανεξαγωγή τους σε άλλη. Πάντως, κάτι τέτοιο δε θεωρείται αδύνατον (αφού πρόκειται για συνθετικά ναρκωτικά).

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network