MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδέχθηκε ενοχή ο ένας από την οικογένεια των βιαστών

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίστηκε σήμερα η υπόθεση των αιμομικτικών βιασμών που συγκλόνισε την Κύπρο – Αρνούνται ενοχή τα τρία μέλη της οικογένειας – Παραδέχθηκε ενοχή σε τρεις κατηγορίες ο μικρότερος γιος – Παραμένουν υπό κράτηση

Advertisement

Τα τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, που φέρεται να εμπλέκονται σε βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείο.

Το ζεύγος, ο 63χρονος και η 64χρονη, όπως και ο μεγάλος γιος, ηλικίας 37 χρόνων, δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες ενώ ο μικρός γιος, 36 χρόνων, παραδέχθηκε ενοχή στις 3 κατηγορίες που αντιμετωπίζει για άσεμνές επιθέσεις και το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο στις 9 του μήνα όπου θα του επιβληθεί ποινή.

Κατά την απόφαση του δικαστηρίου οι τέσσερις κατηγορούμενοι να παραμείνουν υπό κράτηση, η 64χρονη έφερε ένσταση. Το δικαστήριο έκρινε δικαιολογημένο το αίτημα της και της ζητήθηκε όπως καταβάλλει αξιόχρεο εγγυητή για 100 χιλιάδες, να παραδώσει έγγραφα της και να παρουσιάζεται καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό.

Ωστόσο η κατηγορούμενη δε βρήκε αξιόχρεο εγγυητή για 100 χιλιάδες και έτσι οδηγήθηκε στις κεντρικές.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αρχίσει η δίκη τους στις 17, 18, 20 και 24 /2 /16.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network