MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραδέχεται σχεδόν τα πάντα ο Τζιωνής για το διπλό φονικό

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκίνησε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η δικαστική διαδικασία για τη η στυγερή υπόθεση της διπλής δολοφονίας του ζεύγους Χατζηγεωργίου στον Στρόβολο που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Advertisement

Λοίζος Τζιωνής, η 21χρονη συμβία του, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του και ο 22χρονος συνεργός του παρουσιάστηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Στροβόλου με θύματα τον Γεώργιο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη από την αρχή. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κάποιοι απο τους συγγενείς του άτυχου ζεύγους φώναξαν «φονιά» στον Τζιωνή.

Η διαδικασία ήταν σύντομη. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους τέσσερις. Ο Τζιωνής παραδέχτηκε τα πάντα εκτός της κατηγορίας για διάρρηξη της οικίας αναφέροντας ότι το σπίτι ήταν ανοικτό. Οι άλλοι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 29 Οκτωβρίου.

Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο:

  • Παραδέχεται ότι περιόρισε τον μικρό είπε τον φύλαξε «για να μην σκοτωθεί»
  • 29 Οκτωβρίου επόμενη δικάσιμος
  • Χωρίς δικηγόρο ο Τζιωνής
  • Παραδέχτηκε όλες τις κατηγορίες εκτός από μία ο Τζωνής – Αρνήθηκε ότι έκανε διάρρηξη και είπε ότι το σπίτι ήταν ανοικτό
  • Ο Τζιωνής αρνήθηκε ότι διέπραξε διάρρηξη και υποστήριξε ότι ήταν ανοικτά.
  • Ο ετεροθαλής αδερφός Λευτέρης Σολωμου ζήτησε νομική αρωγή
  • Παραδέχθηκε ο Τζιωνής τον φόνο εκ προμελέτης. Αρνήθηκαν οι άλλοι τρεις
  • Ο δικηγόρος της 21 χρονης ζήτησε να αλλάξει θέση να φύγει κοντά από τον Τζιωνη γιατί φοβάται αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των κατηγορουμένων την βραδιά του εγκλήματος στο σπίτι στο Στρόβολο βρισκόταν ο Λοΐζος Τζωνής, ο οποίος φέρεται να σχεδίασε και να εκτέλεσε το έγκλημα, και ο Μάριος Χ’’ Ξενοφώντος ενώ ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή και η 21χρονη συμβία του ανέμεναν οδηγίες στο σπίτι της τελευταίας.

Στο μεταξύ, ενώπιον του Δικαστηρίου ακούστηκε ότι η 21χρονη παραδέχεται ότι η ληστεία σχεδιάστηκε στην παρουσία της και πως άκουσε τον Τζιωνή να λέει πως αν χρειαστεί θα σκοτώσει

Σύμφωνα με την συμβία Τζιωνής και συνεργός πριν τη διάπραξη του εγκλήματος έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Υπέδειξε μάλιστα και καθρέφτη με τον οποίο έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network